Maidottomat rieskarullat

Ei kommentteja
Rieskarullat sopivat moniin juhliin ja illanistujaisiin. Meillä niitä oli tarjolla 1v synttäreillä kylmäsavulohi- ja kinkkuversiona.
Maidottomassa versiossa toimii hyvin Oatlyn iMat Fraiche, jonka voi joko maustaa itse haluamallaan tavalla tai käyttää jotakin maidotonta valmisdippijauhetta. Kaikki dippijauheet eivät ole maidottomia, joten jos tarkoitus on tehdä maidottomia rieskarullia, olethan tarkkana minkä dippijauheen valitset! Vegaanituotteet.net on listannut maidottomat dippijauheet tänne. Täytteiden kanssa pystyy varioimaan oman maun mukaan. Olisin itse halunnut kinkkurulliin paprikaa, mutta esikoiseni on niille allerginen, joten päädyin laittamaan kurkkua :)


Kinkkurieskarullat

Fazer rullarieskoja
1prk Oatly iMat Fraiche
1pss dippijauhetta (esim. Taffel 3 sipulia on maidoton)
200g palvikinkkua
Pätkä kurkkua
Jääsalaattia
Ruohosipulia
Pippuria

Sekoita dippijauhe kaurafraichen joukkoon. Pese ja silppua salaatti pieneksi. Pese ja pilko kurkku. Suikaloi kinkku. Sekoita kaikki ainekset fraichen joukkoon ja lisää joukkoon vielä pilkottu ruohosipuli. Ripaus pippuria ja halutessasi myös muita mausteita joukkoon. Levitä massaa rieskan päälle, rullaa ja leikkaa paloiksi.

Lohirieskarullat

Fazer rullarieskoja
1prk Oatly iMat Fraiche
1pss dippijauhetta (esim. Taffel 3 sipulia on maidoton)
Kylmäsavulohta
Tilliä

Sekoita dippijauhe kaurafraichen joukkoon. Levitä dippiä rieskan päälle. Laita seuraavaksi kylmäsavulohisiivuja tasaisesti rieskan päälle (kannattaa jättää pari cm tyhjää tilaa rieskan ulommaiseen reunaan, jotta rulla pysyy paremmin kiinni) ja lisää niiden päälle silputtua tilliä. Rullaa, leikkaa ja nauti :)
Ei kommentteja