Ensimmäinen yrityskierto - testissä Gelee Royale

4 kommenttia
Nyt se on vihdoin täällä - ensimmäinen yrityskierto keskenmenon jälkeen!
(Tämä postaus sisältää yhden affiliate-linkin*. Saan siis pienen hyvityksen, mikäli joku päätyy ostamaan tuotteita linkkini kautta. Mahdolliset hyvitykset ohjaan moniallergisten lasteni ravintolisäkulujen kattamiseen ❤️) 

Vauvakuume ei ole hellittänyt yhtään. Se on kasvanut kasvamistaan. Ajatukset pyörii edelleen keskenmenneessä raskaudessa - mietin päivittäin, että millä raskausviikolla nyt olisin, miten saattaisin tuntea jo sikiön liikkeet, miten kauniisti pyöristynyt vatsa jo olisi, miten kohta saisi jo jännittää rakenneultraa ja niin edelleen. 

Vaikka yritän olla ajattelematta missä vaiheessa keskenmennyt raskaus nyt olisi, en vaan voi ajatuksilleni mitään. Ne hiipivät mieleen ihan huomaamattomasti. Kun raskauskuplassa ehti elää jo niin monta viikkoa, on niistä ajatuksista ollut todella haasteellista yrittää päästä eroon.

Uskon noihin ajatuksiin jumiutumisen helpottavan heti, kun uusi raskaus alkaa. Ja nyt vihdoin, ensimmäinen virallinen yrityskierto on alkanut! 

Olen todella kiitollinen siitä, että oma kroppani palautui keskenmenon jälkeen näinkin nopeasti. Jotkut joutuvat odottamaan ekoja menkkoja todella pitkään, ja se on varmasti todella turhauttavaa. Mun keskenmenokiertoni oli vain 30 päivää pitkä, eli kolme päivää tavallista kiertoani pidempi. 

Monille raskautta yrittäville onkin tuttuja erilaiset kikkakolmoset. On greippimehut, vehnänalkioöljyt, maca ja niin edelleen. Mulle uusi mielenkiintoinen tuttavuus oli Gelee Royale.Gelee Royale eli kuningatarhyytelö on aine, jota mehiläiset erittävät mehiläisyhdyskunnan toukkien ravinnoksi, ja sillä ravitaan myös kuningatarmehiläistä koko sen elämän ajan. Se sisältää ainesosia, jotka kasvattaa kuningatarmehiläisen tavallista mehiläistä suuremmaksi.

Etsin käyttökokemuksia eri keskustelupalstoilta ja eri sivustojen tuotearvioinneista. Gelee Royalen koettiin vaikuttaneen mm. seuraavasti:
- Ovulaatio tapahtui selvemmin/voimakkaammin
- Ovulaatiolimat paranivat aiemmasta
- Kiertohäiriöt normalisoituivat (pitkä kierto lyheni, lyhyt kierto piteni)
- Lyhyt luteaalivaihe muuttui pidemmäksi
- Ovulaatio tapahtui jopa sellaisella henkilöllä, joka ei tiettävästi ollut ovuloinut edeltävästi lainkaan tai ovuloi epäsäännöllisesti/harvoin
- Raskaus alkoi pian Gelee Royalen aloituksen jälkeen
- Olo muuttui energisemmäksi 

Kaikki eivät kuitenkaan olleet kokeneet mielekkäitä muutoksia. Joillakin käyttäjillä Gelee Royale oli esimerkiksi sekoittanut kiertoa negatiivisesti tai aiheuttanut ovulaation jälkeistä tiputteluvuotoa. Jotkut olivat kokeilleet Gelee Royalea, mutta eivät huomanneet sen vaikuttaneen mitenkään.

Gelee Royalea voit ostaa esimerkiksi täältä (Hyvinvoinnin.fi)*

Kiinnostuin itse Gelee Royalesta erityisesti lyhyen luteaalivaiheeni takia.
(Luteaalivaihe tarkoittaa ovulaation ja seuraavien kuukautisten välistä aikaa. Tavallisesti luteaalivaihe on 12-16 päivää.) 

Luteaalivaiheeni on ollut hormonikierukan poiston jälkeen ja imetyksen aikana kaikkea 3-10 päivän väliltä. Imetyksen lopettamisen jälkeen luteaalivaihe ei ehtinyt pidentyä, kun tulin raskaaksi, heti toisessa kierrossa imetyksen loputtua. Välissä ehti olla yksi kierto, jossa luteaalivaihe oli 10 päivää. Nyt tässä keskenmenokierrossa luteaalivaihe oli vain 9 päivää, mutta toisaalta, keskenmenon jälkeen keho ei välttämättä toimikaan heti normaalisti hormoneiden ollessa vielä sekaisin.

Innolla siis odotan, onko Gelee Royalella mun kohdalla positiivisia vaikutuksia.

Joka tapauksessa, on aivan mahtava fiilis, kun pääsee luvan kanssa jatkamaan yritystä vauvahaaveiden toteuttamiseksi! 

4 kommenttia

 1. Mielennkiinnolla jään seuraamaan. Itsellä kkm syyskuussa rv 10+1 ja nyt menossa yk4 sen jälkeen. Tosin ekat kierrot olivat 40 ja 37 päivää ja viime kierto vasta normaali. Itsekkin epäilen tuota lyhyttä l-vaihetta, 10 päivää minullakin näyttäisi olevan. Jos menkat tässä nyt tällä viikolla alkaa (vähän siltä tuntuu) niin käyn itsekkin hakemassa noita. Voin tulla sitten kertomaan kuin kävi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin gelet kp 10 ja plussasin. En tiedä onko niillä ollut tekemistä asian kanssa mutta ei ainakaan ole haitannut 😊

   Poista
  2. Onnea plussasta! ❤️ Täällä itseasiassa sama homma, plussasin tästä Gelee-kierrosta 😊

   Poista
 2. Ohanaa, onnea paljon! Jos jaksat jossain kohti kirjoitella fiiliksistä raskauden suhteen km jälkeen niin lukisin mielelläni. Täällä ainakin pelko edelleen hiipii mieleen vaikka riskiviikot jo takana .

  VastaaPoista