Helposti marjat mukaan ruokavalioon

Ei kommentteja
**Kaupallinen yhteistyö Roberts Berrie:n ja Perhekuplan kanssa**

Minulle tarjottiin mahdollisuutta tähän mahtavaan yhteistyöhön, jota en harkinnut sekuntiakaan - halusin ehdottomasti osallistua. Miksi? Koska olen ihan hurahtanut marjoihin, ja tämä tapa nauttia marjoja vaikutti mielenkiintoiselta.


Olen vasta tänä vuonna havahtunut siihen miten vähän syön marjoja. Kesäisin olen aina ahminut tuoreita mansikoita ja karviaisia, mutta entä se muu aika vuodesta? Entä muut marjat? Vain satunnaisia mustikkapiirakoita, vadelmia vaniljajäätelön joukossa tai yksittäisiä marjasmoothieita. Marjansyöntini on jäänyt tosi vajavaiseksi.

Nyt raskausaikana mulla heräsi suuri himo marjoihin. Mansikat, vadelmat, mustaherukat ja mustikat ovat mun lemppareita - tuoreina tai kohmeisina pakkasesta.

Olisi ihanaa pakastaa itse koko vuoden marjat koko perheelle, mutta valitettavasti meidän pakastimen kapasiteetti ei alkuunkaan riitä.

Itselleni uusi tuttavuus oli Roberts Berrie. Olen aina ajatellut, että satokauden ulkopuolella on joko suosittava ulkomaisia marjoja, tai ostettava kotimaisia kaupan pakastealtaasta. Ilokseni huomasin, että vaihtoehtoja on enemmän.

Roberts Berrie tarjoaa marjatuotteita vuoden ympäri. Tuotteita on saatavilla sekä 100ml kerta-annospakkauksissa, että 3 litran hanapakkauksissa. Marjat ovat pakkauksissa juotavassa muodossa, sisältäen kuitenkin koko marjan kuorineen ja siemenineen.

Ote Roberts Berrien esitteestä

Kaikki tuotteet ovat maidottomia, laktoosittomia ja gluteenittomia!

Marjat on kerätty pohjoisen kasvialueelta - Suomen lisäksi Ruotsista, Virosta ja Luoteis-Venäjältä.

Marjojen lisäksi tuotteet sisältää marja- ja hedelmäsoseita ja -mehuja, vettä, omenauutetta tasoittamaan happamuutta, sitruskuitua, sitruunahappoa ja kaliumsorbaattia.

Tuotteista löydät helposti lisää tarkempaa tietoa Roberts Berrien kotisivuilta.

**

Sain testattavakseni kaikki Roberts Berrien maut. Suosikkini oli aika ennalta arvattavissa - mustikka ja vadelma miellyttää näissäkin tuotteissa eniten.


Oli kuitenkin tosi hienoa päästä maistamaan tässä muodossa mm. lakkaa ja tyrniä, jotka ei oikeastaan kuulu normaalisti ruokavaliooni lainkaan. Vierastan myös puolukan makua, mutta tässä muodossa puolukka olikin oikein hyvää! Näillä tuotteilla saakin helposti vaihtelevuutta omien marjojen saantiin.


Omaksuin nämä tuotteet hyvin osaksi päivärytmiäni. Iltaisin herkuttelen kohmeisilla pakastemarjoilla, mutta nämä juotavat marjavalmisteet sopivat paremmin kuin hyvin aamupalan ja välipalan kylkeen.


Maisteltuani pikarien muodossa kaikki makuvaihtoehdot, maltoin avata tuon suuren, kolmen litran kokoisen marjapakkauksen. On siinä marjaa kerrakseen, vau!


Tähän isoon pakkaukseen tykästyin eniten. Miten helppoa voikaan marjojen syönti olla! Aamupalan tai välipalan kylkeen saa jääkaapista lasillisen herkullisia marjoja, nam! Pakkauksessa on helppokäyttöinen hana, ja herkullinen marjajuoma on lasissa ihan vaivatta.


Sain viime kuussa keliakiadiagnoosin. Nämä kaikki tuotteet ovat gluteenittomia, ja pikarit toimivat todella näppärinä eväinä gluteenitonta ruokavaliota noudattaville! Varsinkin näin raskaana ollessa nälkä yllättää välillä milloin missäkin, ja oli kiva löytää sen perinteisen laukussa mukana kulkevan välipalapatukan kylkeen terveellinen marjavälipala, joka kulkee kätevästi mukana ja on helppo nauttia.


Näin loppuraskaudesta aion ottaa vielä kunnon buustin ravintorikkaan ruokavalion suhteen. Marjat ovat hyväksi niin vauvalle kuin äidille, ja se kannattaa jokaisen odottavan ja imettävän äidin muistaa.

Jos kotona ei ole pakastinta tai marjojen syönti tuntuu jostain muusta syystä hankalalta, kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä Roberts Berrien tuotteita!

Roberts Berrien tuotteita löytyy hyvinvarustetuista kaupoista. Tuotteita voi tilata myös heidän verkkokaupasta.

Ei kommentteja