Paluu blogitauolta - vauvauutisia!

2 kommenttia
Kuukaudet ovat vierineet sitten viime blogipostauksen. Oma terveys alkoi tammikuussa reistailla ja oli pakko jättää kaikki ylimääräinen pois arjesta, mukaanlukien tämä blogi. Vaan tässä sitä nyt ollaan, ja loistouutisten kera!

Kohtasimme joulukuussa keskenmenon raskausviikolla 11. Keskenmenon jälkeen odotin ekoja menkkoja, ja niiden jälkeen aloitin kokeeksi Gelee Royalet. Sattumaa tai ei, sen jälkeen meillä tärppäsikin heti samasta kierrosta. (Keskenmenosta voit lukea lisää täältä ja täältä, ja Gelee Royaleista täältä.)

Mutta, tosiaankin - raskaana ollaan! Tällä hetkellä on menossa jo rv 17. Tämä raskaus on aiempiin verrattuna ollut aivan erilainen, sillä keskenmeno jätti isoja pelkoja ja epäilyksiä mieleni sopukoihin. Lisäksi oma terveyteni on tosiaan aiheuttanut monenlaisia haasteita, ja ensimmäinen kolmannes kuluikin melkoisissa stressimyrskyissä. Aiemmat kaksi onnistunutta raskauttani ovat olleet melko helppoja, joten olen ollut ihan uuden edessä.

Halusin tulla nyt vointini vihdoin sen salliessa jakamaan nämä ihanat vauvauutiset teille. Lisää raskauspostauksia luvassa! ❤️🌸

2 kommenttia

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea ❤ Kiva kuulla ajatuksiasi, itsellänikin keskenmeno takana ja nyt uusi raskaus alussa. Laitan blogisi seurantaan jos saisin täältä vähän luottoa tulevaisuuteen:)

    VastaaPoista