2,5 viikkoa Nalcromin kanssa

Ei kommentteja
Aloitimme Nalcromin noin 2,5 viikkoa sitten. Alkuun suhtauduin tähän lääkkeeseen vähän pelokkaasti, enkä olisi halunnut joutua turvautumaan lääkkeisiin. Pikkuhiljaa kuitenkin ymmärsin, että Nalcrom saattaa olla se meidän ainoa vaihtoehto ja helpotus. Missä nyt sitten mennään?


Nalcrom on allergialääke. Se vaikuttaa suoliston syöttösoluihin niin, ettei allergista reaktiota synny, ainakaan niin vahvana. Lääkkeellä ei ole Suomessa myyntilupaa, joten haimme erityisluvan siihen.

Muutama ensimmäinen päivä aiheutti pientä epätoivoa. Meidän oireet pahenivat, ja olin todella pettynyt. Pidin Nalcromia ikään kuin meidän viimeisenä toivona, ja tässä kohtaa vaikutti siltä, että se ei sovikaan meille. Eevi oli todella paljon itkuisempi ja yöt huononivat entisestään. Kaipasin hurjasti vertaistukea, ja onneksi allergiapiireistä löysinkin heti kaksi henkilöä, joilta sain vähän kyseltyä kokemuksia. Vauhtihirmun elämää -blogin kirjoittajalla oli takana myös vähän haastavampi aloitus Nalcromin suhteen, ja hänen kanssaan keskustelemisen jälkeen olinkin vähän toiveikkaampi siitä, että ehkä oireet vielä helpottaa.

No, ne helpotti! Itkuisuus ja valvominen väistyi. Mitään merkittävää parannusta entiseen meillä ei vielä ole ollut, joskin tähän 2,5 viikon ajanjaksoon on mahtunut pari todella hyvää yötä. Tosin, on niitä pari tosi huonoakin ollut..

Tällä hetkellä kuviota vähän sotkee 1v rokotteet, jotka haimme viikko sitten. Jahka niiden mahdollisista oireista pääsemme eroon, niin tilannetta on paljon helpompi arvioida.

Olo on toiveikas. Voi kunpa tämä olisi avain meidän onneen! Voi kunpa yöt muuttuisivat paremmiksi ja ruokavalio alkaisi laajentua.


Ps. Tällä hetkellä mun elämä on todella kiireistä. Mulla on yksi salainen projekti menossa, jonka suhteen tulen julkaisemaan jälkikäteen postauksia. Lisäksi nyt on ollut pakko pysähtyä ja nauttia kesästä.

Ei kommentteja